keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

NOPEA JA SIMPPELI KANAKEITTO

2:lle
(valmistusaika alle puoli tuntia)

2 kananpojan fileepihviä
1/2 sipuli
1/2 punainen parika
1 omena
1 tomaatti
oliiviöljyä
vettä
2rkl kanafondia
suolaa, pippuria
1tl kurkumaa
1 ronski ruokalusikallinen paprika-chili -tuorejuustoa
ripaus chilijauhetta

Höyrytä fileepihvit mehevän kypsiksi (höyryuunilla kosteus 80%, lämpö 170c, noin vartti). Silppua sillä aikaa sipuli ja kuutioi paprika, omena ja tomaatti. Kuumenna öljytilkka kattilassa ja kuullota siinä sipulia, omenaa ja paprikaa hetki. Lisää vajaa litra kiehuvaa vettä, fondi, kurkuma, suolaa ja pippuria. Keittele hetki. Jäähdytä kypsiä fileepihvejä hetki, leikkaa n.2cm siivuiksi ja revi lihassyiden mukaan ohuiksi "riekaleiksi". Lisää kana"riekaleet" ja tomaattikuutiot keittoon. Kuumenna hetki, lisää vielä tuorejuusto, maista ja lisää tarpeen mukaan suolaa ja pippuria.


Itsekehittelemäni pikaohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...