perjantai 22. lokakuuta 2010

SAVUPORO-RIESKARULLAT

3pkt (200g/pkt?) kylmäsavuporoleikettä
1pkt Fazerin täysjyvärieskaa
60g (n.1/2 rasiaa)Cantadou piparjuurituorejuustoa
200g Viola piparjuuri-omena-tuorejuustoa
n.150g maustamatonta tuorejuustoa

Sekoita tuorejuustot huolella keskenään. Voitele niillä rieskat toiselta puolelta. Levitä poroleikkeet tasaisesti rieskoille (n.6 siivua/rieska)ja kääri rieska rullalle (niin että pötköstä tulee ohut mutta pitkä). Leikkaa terävällä veitsellä rullan "päätös"reuna siistiksi. Kääräise jokainen rieskarulla napakasti folion sisälle ja anna maustua sekä jähmettyä jääkaapissa ainakin tunnin ajan. Avaa foliokääre ja siivuta rieskarullat parin sentin paksuisiksi siivuiksi (saat siistimpiä paloja kun leikkaat ensin rullista epätasaiset "päät" pois ja leikkaat rullat saumakohta leikkuulautaa päin).

1 kommentti:

  1. Nam nam!! Pitääkin tehdä noita kun seuraava tilaisuus kolkuttaa ovelle tehdä jotain suolapalaa. Huomasitko muuten että mun blogissa on arvonta, kun kerran jo olet siellä lukijana niin kannattaa käyttää hyväkseen ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...