lauantai 25. joulukuuta 2010

PIPARITIRAMISU, part 2


Ei löytynyt kaupan hyllyltä tänä vuonna rommirusinarahkaa, joten käytin PIPARITIRAMISUUN Tiramisurahkaa. Lopputulos jäi vähän vaisuksi, joten maustoin kerma-rahkaseoksen vielä lorauksella tummaa rommia ja vajaalla desillä tomusokeria. Ja johan alkoi maistua!

Eli:

n. 150 g piparkakkuja murusina
2 dl kuohukermaa
2 dl tiramisurahkaa (Valio)
loraus tummaa rommia
maun mukaan (vajaa desi) tomusokeria
kaakaojauhetta
vahvaa kahvia

Murustele piparit tarjoilulasien pohjalle ja kostuta kahvilla, vaahdota kerma ja lisätää se rahkan joukkoon, mausta rommilla ja siivilöi sekaan tomusokeri, sekoita. Kaada kerma-rahkaseos piparimurujen päälle, anna tekeytyä jääkaapissa jokusia tunteja ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...