sunnuntai 6. helmikuuta 2011

KANAPITAT

Vähän puolivalmisteiden ja säilykkeiden käyttöä sunnuntailounaan nopeuttamiseksi...

4kpl

4 maustamatonta (ohutta) broilerin rintafileetä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
juustokuminaa
4 pitaleipää
4 rengasta punaisesta paprikasta
salaattia
jalapenoja
4 siivua cheddarsulatejuustoa
1 pieni punasipuli
1/2 prk Santa Maria hot Taco Saucea (1prk = 230g)
2dl Lindahlsin "partaäijä"jogurttia
ropaus currymaustetta
1 pieni valkosipulin kynsi
liraus hunajaa

Valmista jogurttikastike sekoittamalla jogurtin sekaan hienoksi silputtu valkosipuli, n. 1/2-1tl currymaustetta, hieman suolaa ja liraus hunajaa. Siivuta punasipuli ohuiksi renkaiksi. Ota valmiiksi myös muut täytteet. Paista pannulla rintafileitä oliiviöljyssä n.10min ja mausta ripauksella suolaa, mustapippuria, chiliä, paprikaa ja juustokuminaa. Kypsennä loppuun 200-asteisessa uunissa n.10min.

Lämmitä pitaleivät paketin ohjeen mukaan. Siivuta tällä välin kanafileet. Avaa ja täytä pitaleivät salaatilla, cheddar-siivulla, paprikarenkaalla, jalapenoilla, jogurttikastikkeella, Taco-kastikkeella sekä kanasiivuilla. Nauti!

2 kommenttia:

  1. Nam, näitä pitää kokeilla!!

    VastaaPoista
  2. Tuli ihan SUPER Hyvää !!

    Maksimi kiitokset " elmerille" Loistavasta ideasta ja nuo sun muutkin reseptit menee kokeiluun!! :) <3

    Jouni

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...