torstai 17. helmikuuta 2011

VIETNAMILAINEN KANASALAATTI


(4-6:lle)

Puolikas kaali (n.500g)
400-500g broilerin rintafileitä / ohuita fileepihvejä
4 salottisipulia
kourallinen korianteria
1 iso kevätsipuli

kastike:
3rkl kalakastiketta
4rkl limemehua
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
maun mukaan thaichilejä (2-15) hienonnettuna

kourallinen paahdettuja, murskattuja maapähkinöitä
2 salottisipulia

Kypsennä kana mehukkaaksi (itse kypsensin höyryuunissa 80% kosteudella, 200 asteessa n. puoli tuntia). Suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös salottisipulit ja hienonna kevätsipuli. Revi kypsästä kanasta ohuita soiroja. Sekoita salaatin ainekset keskenään huolellisesti.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, sekoita salaatin sekaan ja sekoita huolellisesti. Ripottele pinnalle paahdettua maapähkinämurskaa sekä siivutettua, paistettua salottisipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...