perjantai 17. elokuuta 2012

NACHO-KANABURGERI

Puolialaston kokki palaa kesälomatauolta muutamaa herkuttelukiloa tuhdimpana...


3kpl pehmeitä kaura-ciabattoja (Pekan leipä)
3 ohutta maustamatonta broilerin leikkeitä tai rintafileitä
1 muna
jauhoja, suolaa, pippuria ja currya leivitykseen
öljyä paistamiseen
1 punasipuli siivutettuna ohuiksi renkaiksi
hyvää cheddaria siivuina (esim. Cathedral city)
pieni purkillinen tacokastiketta (hot)
pari kourallista nachoja
pari kourallista rucolaa (tai mieleistäsi salaattia)
maun mukaan jalapenoja

Halkaise ciabatat. Nuiji broilerifileet ohuemmiksi (vajaan sentin paksuisiksi), jos tarvis. Levitä ruokalautaselle jauhoja ja sekoita niiden sekaan hyppysellinen suolaa, pippuria ja makusi mukaan currya. Vatkaa munan rakenne rikki. Pyöräytä fileet ensin kananmunassa ja sen jälkeen jauhoseoksessa. Kuumenna paistinpannussa pari lorausta öljyä ja paista fileitä pari minuuttia per puoli, eli kunnes ne ovat kypsiä ja pinnaltaan kauniin kultaisia ja rapeita. Lisää välillä tarvittaessa öljyä ja kuumenna se ennenkuin alat paistaa seuraavaa filettä. Pidä paistetut fileet lämpiminä esim. lautasella kattilan kannen alla. Paahda ciabatanpuolikkaat hyvin nopeasti grillissä (tai esim. paistinpannulla) molemmin puolin. Kokoa hampurilaiset: tacokastiketta, rucolaa, jalapenoja, punasipulirenkaita, kanafilee, nachoja ja cheddarsiivuja. Nauti välittömästi.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...